Wij blijven bereikbaar!

16-04-2021

Beste klanten,

Door werken aan de Grote Markt is de Peperstraat momenteel doodlopend en kan u ons best op volgende manier bereiken:

Als u komende van St-Truiden richting Tienen rijdt, aan de verkeerslichten aan het Suikerfabriek linksaf slaan en de N29 Ring (Vinckenboschvest) volgen tot de eerstvolgende verkeerslichten. Daar slaat u rechts af, de Bostsestraat in, waarna u de 3e straat links inslaat (Torsinplaats). Daarna de 1e straat rechts (Minderbroedersstraat) inslaan waar u zich eventueel kan parkeren.

U kan desgewenst ook parkeren door links het St-Jorisplein (gekend als Parking Kazerne) op te rijden of u rijdt van de Minderbroedersstraat nog een stukje verder de Peperstraat in waar u voor de deur kan parkeren en langs de Wolmarkt (in omgekeerde rijrichting) terug kan wegrijden.

Verder kan u ons ook bereiken komende van de Goossensvest 1e straat naar links (Hoegaardenstraat) en zo naar de Minderbroedersstraat of via de N29 Ring (komende van E40), links afslaan (Sint-Helenavest) en daarna 1e straat rechts (Hoegaardenstraat) en zo naar de Minderbroedersstraat.

De parking op de Grote Markt blijft eveneens bereikbaar via de Dr. J. Geenstraat en de Gilainstraat. Dank voor uw begrip!

Klik op het plan om te vergroten.